SUCS VERDS VS BATUTS VERDS
Avui m’agradaria fer una publicació ben simple. Una comparativa entre els Sucs Verds i els Batuts Verds.
Molts de vosaltres m’ho pregunteu en consulta, i crec que us podria ser de gran utilitat, conèixer quatre detalls de cada cosa.
SUC VERD
– No conté la fibra de les fruites i verdures, fent així que els sucres presents siguin de més fàcil assimilació. Per tant, molt de compte en aquelles persones que requereixen un control de la glucèmia, control de pes, etc.
– Al tractar-se d’un suc, la sacietat és menor. No dóna la mateixa sensació de consistència que un batut.
– Per poder fer un Suc, és necessari una liquadora d’extracció lenta. Això permetrà obtenir més quantitat de suc, i alhora conservar-ne més les propietats, ja que no s’escalfa durant la seva obtenció.
BATUT VERD
– Conté les peces de fruita i verdura senceres. Tant el seu suc, com la seva fibra. Això ajudarà a regular l’absorció dels propis sucres.
– És força més saciant que un suc.
– Nutricionalment, podríem considerar un batut com una preparació més complerta.
– Necessitaríem una batedora per poder-lo fer. Com més potent sigui aquesta, la consistència serà més cremosa, amb menys presència de fibra i més digestiu.
Ara sí! Ja en sabeu les diferències. Ja només faltarà que cadascú triï la seva preferència!